Lendület: A felnőtt tornászok idei első megmérettetései

Március 30-án, 9:00-tól az M4 Sport műsorán!
 

A márciusi Lendületben bemutatjuk a felnőtt tornászok idei első megmérettetéseit, emellett az utánpótlás is szóba kerül a műsorban. A Lendület március 30-án, csütörtökön, 9:00 órakor kezdődik az M4 Sporton.
Kezdésként a férfiak szuper csapatbajnokságának első fordulójára látogattunk el, ahol a felnőttek mellett a fiatalabb korosztályok képviselői is szerephez jutottak. Azt, hogy ki várja előnyösebb pozícióból az őszi második fordulót, megtudhatják Nehéz nap rovatunkból.
Tökéletes mozdulatban a hölgyek szuper csb-jének történéseit mutatjuk be nézőinknek. Érdekesség, hogy a dunaújvárosi DKSE két csapattal is részt vett a viadalon, Böczögő Dorina pedig visszatért, de nem abban a csapatban versenyzett, amire előzetesen számítani lehetett.
A folytatásban is a felnőtt tornászoké lesz a főszerep, hiszen március hónapban tartották az országos szerbajnokságot, amely az Európa-bajnokságra történő felkészülés egyik fontos állomása volt. A tökéletes mozdulatból kiderül, ki, hogy teljesített a főpróbán.
Zárásként a ifi lányok egyik első idei megmérettetésére látogattunk el. Ezt mutatjuk meg az Ígéret földjében.

Az adás március 30-án, azaz most csütörtökön, délelőtt 9:00 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán. Ismétlés: március 31. 05:30 M4 Sport; április 3. 05:15 M4 Sport.

Olvasson tovább