Jó hangulatú napkezdés a Bartókon a Muzsikáló reggel új műsorvezetőivel

Bolla Milán és ifj. Bazsinka József válogatott zenékkel, kulturális hírekkel és nyereményjátékokkal ébresztik március elsejétől a Bartók Rádió Muzsikáló reggelének hallgatóit. A rádió rutinos műsorvezetői az M5 Librettó című műsorában a reggeli rádiózás sajátosságairól is beszéltek.
 

Március elsejétől új műsorvezetők köszöntik a Muzsikáló reggel című műsor hallgatóit. A Bartók Rádió két ismert hangjával, Bolla Milánnal és ifj. Bazsinka Józseffel találkozhattak már a Muzsikáló délután című műsorban, szerdától azonban a Muzsikáló reggelben ébresztik a hallgatókat.

„A reggeli rádiózás más, mint a délutáni, hiszen az emberek is más élethelyzetben hallgatják ilyenkor a rádiót. Megpróbálunk napkezdésükhöz jó hangulatot teremteni, kellemesebbé tenni a készülődést kulturális hírekkel, szép zenékkel és nyereményjátékokkal” – mondta Bolla Milán hegedűművész, a Bartók Rádió szerkesztő-műsorvezetője a Librettóban. Ifj. Bazsinka József két éve csatlakozott a rádió csapatához, sokat tanult tapasztalt kollégáitól arról, hogyan lehet gördülékenyen élő műsort vezetni. „Magabiztosság és hitelesség jellemzi a jó műsorvezetőt. Fontos, hogy ismerje a szakmát, a zenéket, a zeneszerzőket és előadókat, illetve, hogy a történeteket, amellyel a hallgatóknak készül, a lehető legfűszeresebben adja elő” – fogalmazott ifj. Bazsinka József tubaművész, a Bartók Rádió szerkesztő-műsorvezetője.

Bolla Milánnal és ifj. Bazsinka Józseffel március elsejétől napi váltásban találkozhatnak a Bartók Rádió reggeli műsorában, amelyben gyönyörű zenékkel és játékokkal várják a hallgatókat hétköznaponként 6-tól 9 óráig. Az élő műsorfolyamban neves magyarországi muzsikusok is megszólalnak az aktuális hangversenyekkel, zenei eseményekkel kapcsolatban.

Muzsikáló reggel – minden hétköznap 6 és 9 óra között a Bartók Rádió műsorán!

Olvasson tovább