Új műsorvezetőket kap a Bartók Rádió reggeli műsora

Március elsejétől új műsorvezetők köszöntik reggelente a Muzsikáló reggel című műsor hallgatóit. A Bartók Rádió két ismert hangja, Bolla Milán és ifj. Bazsinka József a Duna délelőtti magazinműsora, a Család-barát vendégeiként meséltek először arról, mire számíthatnak tőlük a hallgatók.

Hamarosan előrébb állítja az ébresztőórát Bolla Milán és ifj. Bazsinka József, akik eddig a Bartók Rádió Muzsikáló délután című műsorában voltak hallhatók. Márciustól már a Muzsikáló reggelben találkozhat velük a közönség, amely nemcsak új műsorvezetőkkel, hanem izgalmas műsorelemekkel is bővül. A hallgatók nagy kedvencei, a nyereményjáték és a kulturális programajánló természetesen megmaradnak – szögezte le a Család-barát adásában ifj. Bazsinka József tubaművész, aki 2021 februárjában csatlakozott a Bartók Rádió szerkesztőségéhez műsorvezetőként.

„A reggeli időszak a leghallgatottabb sávja a Bartók Rádiónak, ébredezéshez ugyanis sokan választják a klasszikus zenét. A napindításhoz jó hangulatú, inspiráló zenéket válogattunk a kollégákkal, és mivel gyakorló zenészek is vagyunk, néhány érdekességet, kulisszatitkot is megosztunk majd a hallgatókkal a művekről, a szerzőkről vagy az előadókról” – mondta Bolla Milán hegedűművész, a Bartók Rádió szerkesztő-műsorvezetője.

„Néhány nap múlva egy sokak által kedvelt műsorban kell új hangokként bizonyítanunk. Nagy, de nemes feladat ennyi hallgató napját jól elindítani. Mi lelkesen várjuk március elsejét, és még a korán kelés sem zavar bennünket, hiszen mindketten családos emberek vagyunk, így már kora délután együtt tudunk lenni a feleségünkkel, gyermekeinkkel” – jegyezte meg ifj. Bazsinka József tubaművész, a Bartók Rádió szerkesztő-műsorvezetője.

Muzsikáló reggel – minden hétköznap 6 és 9 óra között a Bartók Rádión!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2023/02/Bolla_Milan_ifj_Bazsinka_Jozsef_foto_MTVA_Csondor_Kinga-2-2000x1329.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább