A bíróság döntött: Varju László bűnöző

A DK, vagyis Gyurcsány Ferenc pártja alelnökének a mai naptól papírja van arról, hogy bűnöző. Garázda cselekményét, melyet 2018. decemberében követett el, ma első fokon a Fővárosi Törvényszék bűncselekménynek minősítette.
 

A liberális média gyakorlatát alkalmazva e pillanattól kezdve joggal állíthatjuk, hogy Varju László bűnöző, aki bűncselekményét akkor követte el, amikor több társával egyidejűleg jogtalanul betört az MTVA székházába, ott erőszakkal el akarta foglalni a közmédia hírstúdióját, rátámadt a feladatukat ellátó biztonsági őrökre, majd fenyegette őket, és hazugságokat állítva, sértegetve akarta rávenni őket, hogy ne végezzék el munkájukat. A garázda Varju László akkor nyolc napon túl gyógyuló sérülést is okozott a közmédia egyik munkatársának.

A Fővárosi Törvényszék mai ítéletével igazolta, hogy a Varju László garázdaként a magyar törvényeket megsértve, erőszakkal akarta befolyásolni a közmédia működését, megsértve ezzel képviselői esküjét és más jogszabályokat.

Az MTVA továbbra is elvárja a garázda Varju László bocsánatkérést az inzultált és sértegetett, személyiségi jogaikban megsértett munkatársai felé.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

Videó ajánló

Olvasson tovább