Új műsorvezetője lett a Duna állatos magazinműsorának

A Noé barátai - Minden, ami állat című műsor januártól új házigazdával kalauzol az állatvilág legkülönbözőbb témáiban. Fodor Imre a Budakeszi Vadaspark szóvivőjének, Nagy Ingridnek adja át a műsort.

Ahogyan Noé bárkájában, úgy a Duna szombat délelőtti, állatokról szóló műsorában, a Noé barátaiban is valamennyi állatfaj megtalálható. A tudatos állattartással foglalkozó ismeretterjesztő magazin műsorvezetője korábban Rátonyi Kriszta, majd Fodor Imre volt, idén pedig egy hivatásán keresztül is elkötelezett állatbarát és médiaszakember, Nagy Ingrid, a Budakeszi Vadaspark szóvivője lesz a műsor házigazdája.

„Az új év első adásában szó lesz a vakvezető kutyák tenyésztéséről és a kölykök neveléséről, és bemutatunk egy különleges hüllőfajt, a galléros gyíkot is. Ahogy azt már megszokhatták a műsor törzsnézői, ezúttal is ellátogatunk a műsor végén egy szakértőhöz, aki hasznos információkat ad a felelős állattartás témájában, most Dr. Varga József állatorvos fogad bennünket rendelőjében” – mesélte a folytatásról Nagy Ingrid, aki munkája révén elsősorban a hazánkban őshonos, vadon élő állatok szakértője. Az első adásban stílusosan a Budakeszi Vadasparkból jelentkezik majd be.

Noé barátai – új műsorvezetővel és időpontban, szombaton 8:30-tól a Dunán!

A Noé barátai korábbi epizódjai újranézhetők a Médiaklikken!

Videó ajánló

Olvasson tovább