Lendület: A tornászok világbajnoki szereplése

November 24-én, 6:20-tól az M4 Sport műsorán!
 

A novemberi Lendületben a tornászok világbajnoki szereplése mellett a hazai utánpótlás-viadalokkal is foglalkozunk. Az adás most csütörtökön, 06:20 órakor kezdődik az M4 Sport műsorán.

A november műsor a tornászok liverpooli világbajnokságával kezdődik, az Ászok ásza rovatban a legjobb férfi és női tornászok, azaz Mészáros Krisztofer és Kovács Zsófia mellett a Magyar Torna Szövetség elnöke, dr. Magyar Zoltán is beszél a történelmi léptékű eredményekről.
A Nehéz napban arra keressük a választ, hogy mitől elit az elitbajnokság, hiszen a fiú serdülő korcsoport megmérettetésén vettünk részt, amely igencsak népes seregszemlének bizonyult. A tökéletes mozdulatban a hölgyek serdülő viadalára látogattunk el, ahol egyéni összetett, szerenkénti és csapateredményt is hirdettek, továbbá szabadon választott gyakorlatokat is bemutattak a versenyzők.
Ígéret földje rovatunkban a fiú gyermek haladó korcsoport számára kiírt csapatbajnokság záró etapja látható, ahol győztest is avattak. Ha velünk tartanak megtudhatják, melyik egyesület, hányadik helyen végzett.

A Lendület a labdarúgó-világbajnokság miatt ezúttal szokatlan időpontban, november 24-én csütörtökön reggel 6:20 órától látható az M4 Sport műsorán.
Ismétlés: december 2. 5:05

Videó ajánló

Olvasson tovább