Kerethirdetés: kiemelt csapattal készül az M4 Sport a labdarúgó-világbajnokságra

Keretet hirdetett az M4 Sport a katari labdarúgó-világbajnokságra a Gurulj be lassítva is! podcast adásában. Az esemény rangjának megfelelően illusztris csapatot állított össze a tornát közvetítő csatorna. Újdonság, hogy a helyszíni stáb tagjai a közvetítések mellett, a naponta jelentkező podcast adásaikban foglalják össze a legfontosabb eseményeket.

Sporttörténeti jelentőségű világbajnokság közvetítésére készül a közmédia és ehhez mérten állította össze vb-keretét is. Katarból öt kommentátor közvetíti a november 20-án kezdődő torna mérkőzéseit. A csapatot erősíti a Prima Primissima díjas Hajdú B. István, az oroszországi világbajnokságról is közvetítő Ujvári Máté és Varga Ákos, valamint a két vb-újonc Varga Péter és Tóth Attila. A kommentátori stáb mellett két riporter is a helyszínre utazik, Dedecsik Ferenc és Bittmann Emil folyamatosan a legfrissebb hírekkel jelentkeznek Katarból.

A helyszíni stáb mellett, a hazai stúdióból jelentkező műsorvezetői gárdát is jól ismerik a csatorna nézői. Visszatér a képernyőre a Gyulai István-díjas Berkesi Judit. Szintén a csapatot erősíti Petrovics-Mérei AndreaSzékely Dávid és Molnár Mátyás, akik hétről hétre a Bajnokok Ligája és a legnagyobb és legnézettebb világesemények házigazdái. Az összefoglaló magazin, a Góóól! műsorvezetője ezúttal is Mohay Bence lesz.

Minden szempontból különleges lesz az idei labdarúgó-világbajnokság. Nem túlzás azt állítani, hogy ez nem csak az év futballeseménye lesz, de egyben sporttörténeti torna is. Tisztában vagyunk vele, hogy rendezhetnek egy VB-t nyáron, vagy télen, de abban az egy hónapban az egész ország az M4 Sportra figyel. Ennek megfelelően alakítottuk ki a műsorvezetői és kommentátori csapatot is. Rutinos szakemberek, valamint pályájuk elején járó, ígéretes jövő elé néző, saját nevelésű kollégák hozzák majd közelebb a nézőkhöz a történéseket” – fogalmazott Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója. Hozzátette, hogy több olyan technikai és információs megoldást terveznek a világbajnokságra, amire korábban Magyarországon még nem volt példa.

A labdarúgó-világbajnokság mind a 64 összecsapása kizárólag a közmédia felületein lesz követhető majd: az M4 Sporton, az m4sport.hu oldalon és a csoportkör utolsó fordulójában párhuzamosan látható meccsek az M4 Sport+ csatornán. Mindennap összefoglalókkal kezdhetik és zárhatják a napot a nézők és újdonságként a helyszínről jelentkezik szintén napi adásokkal a Gurulj be lassítva is! podcast. A világbajnokság eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd. Az m4sport.hu és az M4 Sport applikáció az élő közvetítések mellett folyamatosan exkluzív érdekességekkel, statisztikákkal, unikális tartalmakkal készül

A legutóbbi Európa-bajnoksághoz hasonlóan, kábeles előfizetéssel Erdélyben és a Felvidéken is elérhetővé teszi a közmédia a torna mérkőzéseit.

Az M4 Sport stábja, a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon:

Kommentátorok:

 • Hajdú B. István
 • Tóth Attila
 • Ujvári Máté
 • Varga Ákos
 • Varga Péter

Műsorvezetők:

 • Berkesi Judit
 • Petrovics-Mérei Andrea
 • Mohay Bence
 • Molnár Mátyás
 • Székely Dávid

Riporterek: 

 • Dedecsik Ferenc
 • Bittmann Emil

Labdarúgó-világbajnokság november 20. és december 18. között, élőben az M4 Sporton, az M4 Sport+-on és az m4sport.hu oldalon!

Array
(
  [replacement] => 
		
		

  [shortcode] => 
		
		

  [title] => fotó: MTVA
  [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/11/M4Sport_vb_keret_Berkesi_Judit_MTVA.jpg
  [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább