Jónak lenni jó!

Weöres Sándor dedikált kötete is megvásárolható a Jónak lenni jó! idei akciójában

Folyamatosan érkeznek a felajánlások a Jónak lenni jó! idei akciójára. Számos sport relikviát és különleges, ritka tárgyat adományoztak hírességek és magánszemélyek is. Nemes Ákos családi örökségével, egy számozott és dedikált Weöres Sándor verseskötettel támogatta a kezdeményezést.
 

Nemes Ákos családja nagy becsben tartott könyvörökségét, egy 211-es példányszámmal és eredeti szerzői aláírással ellátott Weöres Sándor verseskötetet ajánlott fel a Jónak lenni jó! akciójára. Mint mondja, ez a könyv évek óta érintetlenül hever nála a polcon, ám ha valaki megvásárolja, máris hasznosulhat és adomány válhat belőle.

„Korábban önkéntes munkában egy láttássérült gyerekeknek tervezett játszótér építésében vettem részt. Amikor átadtuk, és birtokba vették a gyerekek, akkor nagyon örültek, rögtön játszani kezdtek. Öröm volt látni, ahogy élővé válik a segítség”emlékezett vissza az M1 Híradó riportjában Nemes Ákos, aki abban bízik, felajánlása által ugyancsak mosolyt tud csalni a rászorulók arcára.

Idén a közmédia nagyszabású adománygyűjtő akciója, a Jónak lenni jó! a vak és gyengénlátó emberek önálló életvitelét és esélyegyenlőségét segítő, Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatja. A hazánkban egyedülálló, tízéves múltú, Magyar Termék Nagydíjjal elismert jótékonysági médiakampányt több módon is lehet segíteni. A telefonhívások és az SMS-küldés mellett ezúttal is különleges tárgyak megvásárlásával lehet támogatni a kedvezményezett alapítvány tevékenységét. Az ismert emberek által felkínált relikviák többségét a Jónak lenni jó! honlapján lehet majd megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre.

A jótékonysági akcióba a jonaklennijo@mtva.hu e-mail-címre várják a felajánlásokat, a kampány alakulásáról a mediaklikk.hu/jonaklennijo oldalon lehet tájékozódni.

További olvasnivalók