A magyar válogatottal rajtol pénteken a női kézilabda Eb az M4 Sporton és a Kossuth Rádióban

November 4-én kezdődik a női kézilabda Európa-bajnokság, amelyen a 2024-es párizsi olimpia jegyében kezdik meg szereplésüket a kontinens legerősebb válogatottjai. Az Eb a közelgő olimpia kvalifikációs tornájaként hatalmas téttel bír a magyar válogatott számára is. Nemzeti csapatunk november 4-én Svájc ellen lép pályára először az Eb-n. A kontinenstorna kizárólagos közvetítője az M4 Sport és az m4sport.hu, a közmédia sportcsatornájának weboldalán az összes találkozót élőben láthatják a szurkolók.
 

Megfiatalított csapattal vág neki a magyar női kézilabda-válogatott a pénteken kezdődő kontinensviadalnak. Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány kedden kihirdette 18 fős utazó keretét. Az utolsó keretszűkítés alkalmával Faluvégi Dorottya, Planéta Szimonetta és Schatzl Nadine maradt ki a válogatottból. Több olyan fiatal, feltörekvő játékosnak is szurkolhatunk nemzeti együttesünkben, akik már a párizsi olimpia jegyében kerültek a csapatba.

A magyar válogatott pénteken 18 órakor kezdi meg szereplését a kontinensviadalon Svájc ellen. Vasárnap 18 órától Horvátország, kedden 20:30-tól pedig a címvédő Norvégia lesz az ellenfél. A középdöntőbe az első három helyezett jut, így kulcsfontosságú lesz, hogy csapatunk jól kezdje a tornát és legyőzze Svájcot.

A mérkőzéseket az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon szurkolhatják végig, a magyar válogatott meccseit ezen kívül a Kossuth Rádióban is követhetik.

A szünnapokon sem maradnak kézilabda nélkül a szurkolók, hiszen „Női kézi Eb” címmel podcastot indít a közmédia sportcsatornája. A sorozatban az M4 Sport helyszínen lévő munkatársai, köztük a csatorna két szakkommentátora, Ferling Bernadett és Hornyák Ágnes értékeli a magyar válogatott mérkőzéseit és a torna eseményeit. A podcast az m4sport.hu oldalon érhető majd el.

A magyar válogatott Eb-csoportmérkőzései:
11.04.,
18:00    Magyarország-Svájc                   M4 Sport, m4sport.hu

11.06.,
18:00    Horvátország-Magyarország     M4 Sport, m4sport.hu

11.08.,
20:30    Norvégia-Magyarország             M4 Sport, m4sport.hu

Női kézilabda Európa-bajnokság november 4. és 20. között kizárólag az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon!

Borítókép: MTI/Bodnár Boglárka

Videó ajánló

Olvasson tovább