Lendület: Tornászok szombathelyi Challenge Világkupája

Október 27-én, 15:25-től az M4 Sport műsorán!
 

Az októberi Lendületben a tornászok szombathelyi Challenge Világkupája mellett a férfiak szuper csapatbajnokságának második fordulóját és a Duna Aszfalt szerbajnokságot is megmutatjuk nézőinknek. Az adás most csütörtökön, 15:25 órakor kezdődik az M4 Sport műsorán.

A Lendület magazin első fele Szombathelyen, a World Challenge Cup helyszínén játszódik. A Különvéleményben a háromnapos viadalon résztvevő külföldi nemzetek tornászai mondják el véleményüket a megmérettetésről és Magyarországról. A rovatban olyan sportolók szólalnak meg, mint az olimpiai és Európa-bajnok izraeli Artem Dolgopyat, az amerikai Fatta Adison vagy éppen a szombathelyi verseny egyik legjobbja, a kanadai Sydney Turner. Az Ászok ászában is a Vk-é a főszerep, méghozzá a legjobb teljesítményt nyújtó magyar versenyzőké, azaz Székely Zójáé és Mészáros Krisztoferé. A nehéz nap már egy, a fővárosban megrendezett viadalról, a férfiak szuper csapatbajnokságának második etapjáról szól. A tavaszi, első fordulóban a BHSE gárdája diadalmaskodott, és ha velünk tartanak, kiderül, hogy a fővárosiak megőrizték-e előnyüket a többiek előtt.
A tökéletes mozdulat a férfi és női felnőtt tornászok világbajnokság előtti utolsó hazai viadaláról, a Duna Aszfalt szerbajnokságról szól, ahol a magyar tornasport legjobbjai mutatták meg tudásuk legjavát.

A Lendület október 27-én csütörtökön 15:25 órától látható az M4 Sport műsorán.
Ismétlések: október 28. 04:00; november 5. 01:05.

Videó ajánló

Olvasson tovább