Kerényi Virág világhírű, vörös szőnyeges estélyi ruháját viselheti Rókusfalvy Lili

Az idei cannes-i filmfesztivált is megjárta az a Kerényi Virág-kreáció, amit Rókusfalvy Lili a Csináljuk a fesztivált! következő évadának karácsonyi adásában ölt magára. A több mint 20 kilós, extravagáns ruhakölteményt több tízezer kézzel rögzített kristály díszíti, amit hasonlóan súlyos „élmény” viselni, mint egy középkori lovagi páncélt.

A Csináljuk a fesztivált! új évadának kreatív fotózásán készült képeken és a karácsonyi adásban is látható lesz Kerényi Virág idei legkáprázatosabb estélyi ruhája, amelyet a hollywoodi sztárproducer és színésznő, Irma Lake viselt először a 75. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. Az egyedi elképzelés ihlette, csillogó ruhadarabot terápiás céllal készítette a világhírű magyar tervező, – aki a Csináljuk a fesztivált! előző és új évadának is vezető stíluskoordinátora – ugyanis a kreáció aprólékos munkafolyamata számára olyan volt, mint relaxálni. Rókusfalvy Lilit, a show női műsorvezetőjét tökéletesnek találta arra, hogy viselje a különleges ruhadarabot, hiszen amellett, hogy egy vonzó, dekoratív fiatal nő, kétgyerekes édesanyaként tapasztalt abban is, milyen érzés hosszú órákon át több tízkilós súlyt viselni.

„Kreatív és meditatív munka volt. A két kezemmel, szinte megállás nélkül, hosszú napokon át dolgoztam a ruhával, ami nem felkérésre vagy megrendelésre készült, pusztán szenvedélyből. Utólag megtalálta a helyét, járt a cannes-i vörös szőnyegen és most a Csináljuk a fesztivált! decemberben induló új évadában is bemutatkozhat. Rókusfalvy Lili profi műsorvezető, és egy gyönyörű nő, aki tökéletesen tudta viselni ezt az extravagáns darabot” – mesélte Kerényi Virág, aki az előző évad sikerei után örömmel vállalta, hogy stylistként működjön közre a folytatásban. A divattervező azt ígéri, a Duna showműsorának következő évadában minden eddiginél látványosabb fellépőruhákat kapnak majd a sztárelőadók, a műsorvezetők, a zsűri és a tánckar is.

Csináljuk a fesztivált! – december 3-tól, szombat esténként újra a Dunán!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Fotó: Sárosi Zoltán 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/10/Rokusfalvy_Lili_Fotokredit_Sarosi_Zoltan-4-934x1400.jpg
    [alignment] => aligncenter
)