Gubás Gabi fia is szerepel A helység kalapácsa-filmben

Amazontermészetű Márta bőrébe bújik Gubás Gabi a Petőfi 200 emlékév alkalmából, az MTVA megrendelésére és finanszírozásában, a Megafilm gyártásában készülő A helység kalapácsa című tévéfilmben. A Jászai Mari-díjas színművész a Család-barát vendégeként elárulta, a forgatáson most először fia is kipróbálhatta magát a filmezés világában.

Hamarosan a Duna műsorkínálatában elevenedik meg Petőfi Sándor eposz-paródiájának filmes változata, amely idén nyáron készült el hazánk legkiválóbb színművészeivel, és rendhagyó módon az „eurowestern” műfajában. A közmédia finanszírozásával készülő tévéfilm egyik női szereplőjeként Gubás Gabi tűnik fel, aki a fékezhetetlenül féltékeny feleséget, Amazontermészetű Mártát alakítja. A színművész korábban a NYÁR 22 adásában már beharangozta, hogy egy rendkívül izgalmas filmszerep találta meg, azonban további részleteket csak most, a Család-barát adásában árult el.

„A színészkollégák, amikor megláttak a nagy válltöméseimmel, azt mondták, nem szívesen lennének a csalfa férjem helyében” – kezdte Gubás Gabi, aki egy hamisítatlan vadnyugati hősnőt alakít a filmben. A harcias temperamentum nem áll tőle távol, de amikor a rendező kérésére egy csirke nyakát kellett kitekernie, örült, hogy azt egy gumimadárral helyettesítették, mert képtelen lenne bántani egy igazi állatot. A filmforgatás során csak egy dolgot bánt, hogy fiával elkerülték egymást, ugyanis nyári munkaként vállalta, hogy statisztál néhány tömegjelenetben.

Korábban sosem keresett meg azzal, hogy színészi ambíciói lennének, de nyári diákmunkaként kipróbálta magát A helység kalapácsa forgatásán. Ez az élmény nem változtatta meg az életét, továbbra is informatikus szeretne lenni. Mindkét gyermekemnek tiszteletben tartom a döntését, teljes mértékben rajtuk múlik, hogy milyen pályát választanak majd” – mondta a színművész a Család-barát adásában, amelyben azt is elárulta, a tervek szerint 2023 januárjában a Dunán láthatják majd a teljes filmet az érdeklődők.

Család-barát – hétköznap 8:35-től, 9:25-től és 10:55-től élőben a Dunán!

Videó ajánló

Olvasson tovább