Időutazásra hívja Mező Misi a Duna nézőit

Mező Misi műsorvezetőként mutatkozik be a Duna új ismeretterjesztő műsorában. A Jézus és… című saját gyártású produkcióban a nézők október 8-tól követhetik őt egy látványos és elgondolkodtató időutazásban, miközben az énekes különböző mesterségekben próbálja ki magát.

Egy országokon és korszakokon átívelő történet veszi kezdetét október 8-án, a Dunán. A Jézus és… című ismeretterjesztő-sorozatban Mező Misi eddig soha nem látott oldalát mutatja meg. A sorozat címe különleges asszociációra ad lehetőséget: a pontok helyére minden adásban különböző mesterségek kerülnek, amelyeket hétről hétre ismerhetjük meg mélyebben egy-egy szakember segítségével. Minden „hivatásmese” példa lehetnek arra, milyen hangsúlyosan hatja át kultúránkat és szakmáinkat hétköznapjainkban kereszténység. Az ősi foglalkozásokon keresztül közelebb kerülhetünk a hithez, valláshoz, számos személyes élettörténethez és a műsorban kalauzoló Mező Misihez.

„A mai, rohanó világban egyre inkább kötelező rutinná válik a munka és már egyre kevésbé látjuk meg egy szakma értelmét, lényegét. A Jézus és… emiatt hiánypótló tévéműsor, mert rávilágít arra, hogy ezek az évezredes foglalkozások milyen jelentőséggel bírnak a mindennapjainkban. Olyan emberekkel találkoztam, akik szakmájukat nem kötelezettségként élik meg. Jó volt elmerülni velük a hivatástudatukban” – fogalmazott a Jézus és… műsorvezetője, Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere, aki A Dal című műsor zsűrijeként korábban már belekóstolt a televíziózásba.

A hivatástörténetek tudást adnak át, titkokat tárnak fel és kulisszák mögé engednek be. „Valamennyi foglalkozásban megmutatkozik a hit, ami a mindennapi újrakezdéshez elengedhetetlen és az erő, ami a küzdeni akaráshoz és az életben maradáshoz szükséges”- jelentette ki Mező Misi, aki új műsorában utánajár, mennyit változtak 2000 év alatt a hivatások, kik azok, akikről Jézus beszél és nem utolsó sorban, akik ezeket a mesterségeket művelik ma is.

Jézus és… – szombat délutánonként 16:20-tól a Dunán

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/10/Jezus-es..._MTVA.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább