Lendület: A férfi tornászválogatott edzőtábora

Szeptember 29-én, 16:00-tól az M4 Sport műsorán!
 

A szeptemberi Lendületben bepillantást nyerhetnek a férfi tornászválogatott edzőtáborába, felidézzük az Európa-bajnoki sikereket, és még az utánpótlás-viadalokról is szó lesz. Az adás szeptember 29-én, most csütörtökön, 16:30 órakor kezdődik az M4 Sporton.
Kezdésként a budapesti Központi Tornacsarnokba látogatunk a férfi tornászválogatott edzőtáborába. A Nehéz napban a versenyzők mellett a szövetségi kapitány, Kovács István is megszólal. Az Ászok ászában a közelmúltban Münchenben lezajlott férfi-női tornász Európa-bajnokság legfényesebb magyar csillagaival beszélgetünk: a bajor fővárosban harmadik Eb-aranyát szerző dunaújvárosi Kovács Zsófia, valamint az Eb-ezüstérmes, győri Mészáros Krisztofer is mesél németországi élményeiről. A fiú utánpótlás-tornászok is remekeltek a kontinensviadalon, ennek egyik előjele volt a Budapest Kupa, az ott történteket elevenítjük fel a Tökéletes mozdulatban. Az Ígéret földjében a legfiatalabb tornászok számára megtartott versenyről, a Zsebibabáról mutatunk egy rövid összeállítást, ha velünk tartanak. Ennek a különlegessége, hogy a szó szoros értelmében nem is verseny a fiatalok megmérettetése, inkább amolyan seregszemle. A Különvéleményben pedig a Magyar Torna Szövetség főtitkára, Altorjai Sándor mutatja be a pénteken kezdődő szombathelyi Challenge Világkupát.

A Lendület szeptember 29-én, csütörtökön 16:30 órától kezdődik az M4 Sporton. Ismétlés: szeptember 30., péntek 07:25; október 2., vasárnap 04:05

Videó ajánló

Olvasson tovább