Rangadók hete az M4 Sporton: a Barcelona, a Real Madrid és az FTC mérkőzéseivel

Különleges hétre készülhetnek a labdarúgás szerelmesei. Folytatódik a csúcsfutball, ráadásul igazi rangadókat láthatnak négy estén is az M4 Sport és az m4sport.hu nézői. A Bajnokok Ligájában az európai klubfutball nagyágyúi lépnek pályára, az Európa-ligában pedig a Ferencvárosnak drukkolhatunk ismét.

Az őszi szezon rangadója
A nemzetközi rangadókra hétfőn este 20 órától egy hazai mérkőzéssel hangolódhatnak, hiszen a Diósgyőr az MTK-t fogadja a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában. Mindkét együttes célja a feljutás, így a szezon egyik legfontosabb mérkőzésének ígérkezik az összecsapás. Nagy kérdés, hogy a bajnokság megnyerésére már most jó eséllyel pályázó MTK-nak a DVTK otthonában is sikerül-e pontokat szerezni.

Magyarok a címvédő otthonában
Keddtől folytatódik a nemzetközi csúcsfutball az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon. A Bajnokok Ligája két kiemelt mérkőzésén igazi gigászok csapnak össze. Kedden az FC Bayern München – FC Barcelona mérkőzés következik, szerdán pedig a címvédő Real Madrid fogadja hazai pályán a magyar válogatott játékosokkal felálló RB Leipziget. Az edzőváltást követően a vendég lipcsei együttes joggal bizakodhat abban, hogy Madridban feledtethetik az első fordulóban mutatott csalódást keltő játékukat.

Monacóban folytatódik az FTC menetelése?
Csütörtökön az Európa-liga küzdelmei folytatódnak az első körben 3-2-es győzelmet arató Ferencváros csapatával. A zöld-fehérek ezúttal idegenben küzdenek a továbbjutásért az AS Monaco otthonában 18:45-től. A hercegségbeliek a csoportelsőségre is esélyesek, így rendkívül nehéz összecsapás vár az FTC-re.

A mérkőzések után is érdemes az M4 Sporttal tartani, hiszen a nap többi meccséről is összefoglalót láthatnak a csatornán.

Videó ajánló

Olvasson tovább