Ridikül

Ridikül: Az ízek mesterei

A szeptember 5-i adás tartalmából

Számos világsikert értek el a gasztronómia területén a hazánkat képviselő séfek, szakácsok, étterem-tulajdonosok és sommelierek. De hogyan néz ki egy világverseny? Hogyan készülnek fel erre a séfek? Mi kell ahhoz, hogy egy hajdúszoboszlói étteremet világszínvonalú díjjal ismerjenek el? Milyen ételhez milyen bor passzol a legtökéletesebben? Hogyan jutnak el a termelők portékái a megfelelő helyekre? Az ízek mesterei tudják a választ ezekre a kérdésekre, és nekünk is csepegtetnek majd a titkokból. Vendégünk lesz: Adamek Balázs, chef, Parti Ágnes, étterem-tulajdonos, Bagó Zsófia, projektmenedzser, nyersanyag- kereskedő és Gervai János, borász.

Ridikül – Duna – szeptember 5., hétfő, 15:50

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
Feliratozva a teletext 333. oldalán.

Tovább a műsoroldalra >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/09/55.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók