Szeptemberben becsöngetnek a Főmenü konyhájában is

A legjobb hazai alapanyagokkal, szezonális kedvencekkel, ünnepi újdonságokkal és szakértő vendégekkel tér vissza a képernyőre a Duna gasztroműsora, a Főmenü. A harmadik évad első epizódja szeptember 3-án, szombaton 17 órakor debütál, az iskolakezdés alkalmából Széll Tamás és Böröcz Zsófia izgalmas uzsonnaötleteivel.
 

Egészséges harapnivalókkal nyílik meg a Főmenü következő évada. Szeptember az iskolakezdés hónapja, ezért néhány olyan útravaló finomságot állít össze a két műsorvezető – Széll Tamás Michelin-csillagos séf és Böröcz Zsófia gasztromentor -, amelyek nemcsak táplálók, hanem ízükben és kinézetükben is feldobják a két tanóra közötti szünetet. Sőt, a szülők tippeket kaphatnak arra is, hogyan tudják környezetbarát módon elcsomagolni az uzsonnát gyermeküknek.

A Duna heti rendszerességgel jelentkező gasztroműsorának formátuma változatlan lesz: az évszakokra jellemző, magyar alapanyagokból készült ételek várják majd a nézőket, majd a három fogás után az aktuális téma szakértője érkezik az adásba. A műsorvezetők azt ígérik, az új évadban minden eddiginél változatosabb lesz a meghívott szakemberek köre.

A séfek által kipróbált, otthon elkészíthető recepteken túl további konyhai praktikákat is lehet tanulni az epizódokból – műsormegszakítás és reklám nélkül. A harmadik évad részei ingyenesen újranézhetőek lesznek a Médiaklikken, ahol megtalálhatóak a Főmenü korábbi adásai is.

Főmenü | 3. évad – szeptember 3-tól a Dunán!