Visszatér a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor

Éles vitákkal és megosztó témákkal folytatódik szeptember 1-jétől az M1 csatorna és a hirado.hu hírháttérműsora.
 

A közbeszédet meghatározó magyarországi és nemzetközi események háttérinformációval jelentkezik újra Lánczi Tamás szakértő vendégeivel a megszokott időben, csütörtök esténként 20:35-től az M1-en és a hirado.hu-n. A mindennapokat meghatározó belpolitikai, külpolitikai, geopolitikai és társadalmi-kulturális történéseket magyarázó műsor célja továbbra is változatlan: a tájékoztatás és a gondolatébresztés.

„A 48 perc fél év alatt Magyarország vezető közéleti műsorává vált. A siker egyik titka talán az, hogy amellett, hogy sokféle vélemény jelenik meg a műsorban, valódi beszélgetések alakulnak ki. Ez a műsor ugyanis nem a rövid kérdések és 10 másodperces sablonválaszok helye. Szeptembertől ismét érdekes beszélgetőtársakra és éles vitákra számíthatnak a nézőink” – ígérte az őszi indulás kapcsán a műsor házigazdája, Lánczi Tamás politológus.

48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor teljes adása csütörtökönként 20:35-től egyaránt követhető az M1-en, a hirado.hu oldalán, valamint a legnagyobb közösségi- és videómegosztó oldalon is.

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor korábbi adásai újranézhetőek a hirado.hu honlapjánFacebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is!

Videó ajánló

Olvasson tovább