Összecsapott Marco Rossi és a Petőfi Rádió műsorvezetője

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát hívta ki Bekker Dávid egy csocsó meccsre, hogy lemodellezzék a közelgő Magyarország – Olaszország találkozót. A játékot az M4 Sport szakkomentátora, Varga Péter közvetítette a hallgatóknak.

A szokásosnál is aktívabban indult a Petőfivel a reggel! mai adása. Bekker Dávid egykori élsportolóként szívesen csempész sportos témákat a Petőfi Rádió ébresztő show-jába, így a szeptember 26-i rendezésű, magyar-olasz Nemzetek Ligája-meccs kapcsán barátságos csocsó párbajra hívta meg Marco Rossit, a hazai válogatott szövegségi kapitányát. A Petőfi Rádió műsorvezetője a magyar csapatot, Marco Rossi ezúttal az olaszokat vezette.

A rendhagyó mérkőzésre meglepetésként Varga Péter, az M4 Sport szakkomentátora is csatlakozott. A meccs eredménye 3:2 lett, a magyar válogatott javára – hasonlóan izgalmas játékban és eredményben reménykedik Marco Rossi is.

„A csocsóban támadó felfogású játékos volt, aki abszolút nem védekezik. Szinte nem is nyúlt a kapusához, talán ez volt az oka, hogy az izgalmam ellenére sikerült legyőznöm őt egy góllal” – fejtegette győzelme titkát Bekker Dávid az adásban, akit Marco Rossi is megdicsért. Mint mondta, most először veszített valaki ellen csocsóban, de egyáltalán nem bánja, mert abban bízik, hogy ez az előzetes játék megjósolta a magyar – olasz meccs eredményét.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/08/Petofi_Radio_Marco_Rossi_2_MTVA_Csondor_Kinga.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább