Lendület: Best of

Augusztus 25-én, 16:00-tól az M4 Sport műsorán!
 

Az augusztusi Lendület az idei év eddigi legjelentősebb tornasportot érintő történéseire tekint vissza. Az adás augusztus 25-én, most csütörtökön 16:00 órakor kezdődik az M4-en.

Best of adásunk a női tornával kezdődik, ahol az első félév egyik legnagyobb viadalát, a Matolay Emlékverseny mozzanatait idézzük fel, emellett az újabb Európa-bajnoki címet hozó müncheni torna Eb-ről is szót ejtünk, mindezt a Nehéz napban.
A Tökéletes mozdulatot a Nemzeti Versenysport Szövetség „Év Sportolója” gálájával kezdjük, ahol a 2021-es esztendő legjobbjait, közöttük a Magyar Torna Szövetség jelöltjeit is díjazták. Ezt követően váltunk férfi tornára, ahol a hazai versenyszezon első félévének legnívósabb versenyét, a háromnapos Duna Aszfalt ob-t idézzük fel nézőinknek, illetve a férfiaknak is szép sikereket hozó müncheni Európa-bajnokságot is.
Münchenből Veszprémbe lendülünk, ahol új csarnokot adtak át a helyi torna klub számára, ezt mutatja be a Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem rovatunk. Az Ászok ásza az Amerikai Egyesült Államokból, Birminghamből, a Világjátékokról jelentkezik, ahol remekeltek a MATSZ-szakágai: az aerobikosok négy, Pigniczki Fanni ritmikus gimnasztikázó pedig két érmet szerzett. Emellett a hazatérést követő ünnepélyes csapatfogadásról is beszámolunk.
A Különvélemény rovatunkban a februári műsort idézzük fel, amikor a tragikusan fiatalon elhunyt olimpiai, világ – és Európa-bajnok tornászra, Csollány Szilveszterre emlékeztünk.

A Lendület augusztus 25-én, csütörtökön 16:00 órától kezdődik az M4 Sport műsorán. Ismétlés: augusztus 26, péntek 07:30, M4.

Videó ajánló

Olvasson tovább