Lendület: Helyszínünk Budapesten és az Egyesület Államok

Július 28-án, 14:20-tól az M4 Sport műsorán!
 

Rendhagyó lesz a júliusi Lendület! A műsor egyik fele ugyanis Budapesten, a Tornacsarnokban, a másik része pedig az Egyesület Államokban, a Világjátékok helyszínén készült. Az adás július 28-án, azaz most csütörtökön 14:20 perckor kezdődik az M4-en.
Budapesten kezdődik a júliusi Lendület! A hölgyek tavaszi-nyári versenyszezonjának legnagyobb hazai megmérettetése volt a háromnapos Duna Aszfalt országos bajnokság. Hogy kik bírták legjobban a viadalt, kiderül a Nehéz nap rovatból. A folytatásban is maradunk a fővárosban, ugyanis a férfiak tornászok számára is háromnapos volt az OB, amely tétjét növelte, hogy ez volt az augusztusi Európa-bajnokság előtti utolsó hazai verseny.
Az Ászok ásza rovat már az USA-ból jelentkezik, pontosabban az Alabama állambeli Birmingham városából. Itt tartották ugyanis a Világjátékokat, ahol a Magyar Torna Szövetség égisze alá tartozó szakágak remek teljesítményt nyújtottak. Elsőként az aerobikosokkal foglalkozunk, akik minden kategóriában érmet nyertek. Hogy milyen medáliákat akasztottak a nyakukba, az Ászok ászából kiderül. Ígéret földje rovatunk is a tengerentúlról jelentkezik: a ritmikus gimnasztikázó Pigniczki Fanni két bronzérmet szerzett. Az MTK Budapest kiválósága azonban már a puszta jelenlétével is történelmet írt. Hogy pontosan miért, kiderül ha velünk tartanak. Különvélemény rovatunkban pedig igyekszünk bemutatni milyen volt a hangulat a Világjátékokon. Erről Dr. Deutsch Tamás, a MOB alelnöke, Dr. Reinhardt Ákos, a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának Főosztályvezetője, valamint Dr. Mészáros János, az NVESZ elnöke beszél.

A Lendület július 28-án, csütörtök 14:20 órától kezdődik az M4 Sport műsorán. Ismétlések: július 30, 3:40; augusztus 2, 3:40.

Olvasson tovább