Koltai Bori álmait a tévézés váltotta valóra

Trükköket tanult a Rippel fivérektől, tréningezett már kaszkadőrökkel, Kecskeméten belekóstolt az űrhajósok kiképzésébe. Koltai Bori, az M5 műsorvezetője a pályaválasztás előtt állókat arra buzdítja, jelentkezzenek a közmédia új programjába, és váltsák valóra álmaikat úgy, ahogyan ő.

Életre szóló élményekkel gazdagodik napról napra a közmédia fiatal műsorvezetője, Koltai Bori. Az M2 gyerekcsatornánál kezdő, jelenleg az M5 kulturális csatornánál dolgozó fiatal tévés egy Instagram-bejegyzésében mesélt arról követőinek, mi az oka, hogy annak idején a televíziózás izgalmas világát választotta.

„Az álmom volt egy olyan munkahely, ahol sosem unatkozhatok. Rögtön az első Multiverzum adásomban a mélyvízbe dobtak a szerkesztők – szó szerint. Rengeteg élményt és új ismeretet köszönhetek a műsornak, többek között azt is, hogy megtanultam búvárkodni! Az ilyen forgatások próbára teszik a bátorságomat, de kamerák kereszttüzében az ember hajlamos átlépni a határait” – fogalmazott Koltai Bori, aki gyakornokként, a Duna zenés showműsorában, A Dalban kezdte televíziós pályafutását.

Fotó: Koltai Bori hivatalos Instagram-oldala

A tévés már öt éve dolgozik a közmédiánál, két éve az M5 kulturális csatornánál, ahol riporter, majd műsorvezető lett. Elsősorban a fiatalokat szólítja meg a kulturális tartalmakon keresztül. Bori azt mondja, élvezi, hogy olyan témákat mutathat be, amelyeket hitelesen tud képviselni, mert az ő kíváncsiságát is felkeltik.

„Ha te is tesztelnéd magad éles helyzetekben, és szeretnél a médiában dolgozni, július 31-ig még csatlakozhatsz a tehetséggondozó programunkhoz. Tettem egy linket a bioba, ahol minden hasznos infót megtalálsz a jelentkezéshez. Bátorság!” – buzdítja követőit Instagram-oldalán Bori, aki példáján keresztül bizonyítja, hogy szorgalmas munkával gyakornoki pozícióból is el lehet jutni a kamera elé.

A közmédia tehetséggondozó programjáról bővebb információk ITT elérhetők.

Videó ajánló

Olvasson tovább