Összeállt a Szelektrik DJ verseny TOP10-es mezőnye

Második fordulójához érkezett a Petőfi Rádió DJ versenye. A folytatásban a legjobb 10 továbbjutó versenyezhet a Szelektrik fődíjáért, amelyet augusztus 18-án, a Strand Fesztiválon hirdet ki a rádiócsatorna.
 

Márciusban indult útjára az ország legnagyobb DJ versenyese, a Petőfi Rádió által indított Szelektrik, amelyre közel háromszázan jelentkeztek. Júliustól a legjobb 10 folytatja a versenyt, ezúttal 60 perces mixekkel. A zsűrinek nehéz dolga volt: az első fordulóba jutott legjobb 60 előadó közül kellett kiválasztani a 10 legeredményesebb versenyzőt. Minden beadott mix egyedi, jó minőségű, jól kitalált és szerkesztett zenei összeállítás volt, ezért hosszas egyeztetés után tudtak csak dönteni a bírák. A TOP10-es válogatóba végül 5071, Andrea Lane, RNX, Dübel, HUssar, Marckcanfly, Matt Klear, Rob Russel, Used Disco és Vydha kerültek be.

A második fordulóba jutott versenyzők először egy 60 perces előre elkészített mixszel, majd ezt követően egy élő DJ szettel versenyeznek tovább. A verseny fődíja a 2022/2023 évre szóló Petőfi Elektrik rezidencia: a legjobbnak ítélt DJ heti műsort is kap az országos rádióadón. A szakmai támogatás és a páratlan bemutatkozási lehetőség mellett a versenyzők értékes tárgyi nyereményekkel is gazdagodnak, a legjobb három DJ munkájához kapcsolódó, professzionális eszközöket kap.

A Szelektrik díjátadóját augusztus 18-án, a Strand Fesztiválon rendezi meg a Petőfi Rádió. A verseny részletei megtalálhatóak a Petőfi Rádió social csatornáin, illetve a https://petofilive.hu/szelektrik/ oldalon, ahol az érdeklődők közelebbről is megismerhetik a versenyzőket. A mixeket a zsűri mellett a közönség is mustrálhatja: hétfőtől csütörtökig minden este 10 órától kerülnek a Petőfi Rádió zenei kínálatába.

Szelektrik – a Petőfi Rádió DJ versenye

  • II. forduló: 2022.07.04. – 2022.07.29. – 60 perces mixek
  • III. forduló: 2022.07.25. – 2022.08.09. – 60 perces élő mixek
  • Díjátadó: 2022.08.18. – Strand Fesztivál

Dobd be magad a nyárba! – a Petőfi Rádió egész nyáron tematikus zenei és műsorkínálattal várja hallgatóit!

Videó ajánló

Olvasson tovább