Lendület: A férfi-női tornászok utánpótlás viadalai mellett a közelgő Világjátékokról is szó lesz

Július 1-én, 13:15-kor az M4 Sport műsorán!
 

Ezúttal rendhagyó időpontban, július 1-jén, pénteken lesz a Lendület tornamagazin júniusi adása, amely 13:15 órakor kezdődik. A júniusi adásban a férfi-női tornászok utánpótlás viadalai mellett a közelgő Világjátékokról is szó lesz.
Ászok ásza rovatunkban a leány ifi tornászokkal foglalkozunk, akik mozgalmas időszakon vannak túl, a különböző külföldi felkészülési versenyek mellett a hazai viadalokon is teljesíteniük kellett. Ezúttal a korcsoport országos bajnokságára látogattunk el, ahol több kategóriában is hirdettek eredményt.
A női serdülők számára kiírt országos bajnokságon budapesti és vidéki kategóriában is avattak bajnokot, de hogy kiket, az kiderül a Tökéletes mozdulatból.
Nehéz nap rovatunkban a fiú gyermek kezdő versenyzők csapatbajnokságának harmadik fordulójára látogattunk el, amelyet hatalmas érdeklődés övezett, mind a nézősereg, mind pedig a résztvevő tornászok oldaláról.
Végezetül a Különvéleményben a hamarosan elrajtoló Világjátékokról lesz szó, ahol a Magyar Torna Szövetség égisze alá tartozó kvótát szerzett sportolók, a ritmikus gimnasztikázó Pigniczki Fanni, valamint a világbajnoki címet szerző aerobikos trió tagjai mellett dr. Mészáros János, az Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke is megszólalt.

A Lendület július 1-jén 26-án 13:15-kor kezdődik az M4 Sporton.

Olvasson tovább