Nyaralj itthon!: Ismert emberek kedvenc hazai helyszínei a közmédia turisztikai műsorában

Új részekkel várja a nézőket június 16-tól a Nyaralj itthon! című műsor az M1-en. A hazánk turisztikai nevezetességeire fókuszáló sorozatban ezúttal ismert emberek, sportolók, színészek, a helyi közösségek emblematikus szereplői mutatják be Magyarország legszebb tájait, rejtett értékeit Molnár Csilla, a Nyaralj itthon! műsorvezetőjének kíséretében.
 

Június 16-án ismét útjára indul az M1 Nyaralj itthon! című turisztikai műsora. Ezúttal Molnár Csilla, a közmédia meteorológusa kalauzolja a nézőket a szebbnél szebb magyarországi helyszíneken. A különleges, több héten át tartó utazás során hazánk ismert emberi mutatják meg lakóhelyüket, kedvenc helyeiket, és azokat a nevezetességeket vagy kirándulóhelyeket, amelyekhez valamilyen személyes élményük kötődik.

Az első részben Egerbe, Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó otthonába látogat Molnár Csilla, a sportoló a városhoz fűződő viszonyáról, személyes benyomásairól is mesél a műsorban.

Szebbnél szebb magyarországi helyszínekkel várja a nézőket a Nyaralj itthon!  június 16-tól minden hétköznap új részekkel az M1 Híradóiban, valamint 20:35-től a Dunán.

Videó ajánló

Olvasson tovább