Magyarország, szeretlek!

Minden a gyerekek körül forog a Magyarország, szeretlek! következő adásában

Május utolsó vasárnapján a Duna vetélkedője is a legkisebbeket ünnepli: Süsüvel, A nagy ho-ho-horgásszal, a 100 Folk Celciusszal, papírrepülőversennyel és sosem látott sztárvendég párosokkal.

Bensőséges körben telik a Magyarország, szeretlek! következő adása, amelyben ezúttal nemcsak a csapatkapitányok, Vágó Bernadett és Miller Zoltán, hanem a piros és a zöld csapat játékosai is családtagokként mérhetik össze tudásukat. Varga Miklós Máté Péter-díjas énekes-színész lányával, a szintén előadóművész Varga Viviennel, a Republic énekes-basszusgitárosa, Boros Csaba fiával, Boros Bálinttal, a Kávészünet zenészével, valamint a Horváth fivérek, Boldi, a Kelemen Kabátban énekese és bátyja, Gáspár, azaz Jumodaddy, az Irie Maffia zenésze versenyeznek egymással.

A játékosok ezúttal gyermeknapi feladványokat és ügyességi feladatokat oldanak meg: dalfelismeréskor a magyar gyerekzene legnépszerűbb slágereit, valamint mesék főcímdalait kell kitalálniuk, de megelevenedik az Indul a bakterház című film és a Magyar Televízió nagy sikerű ifjúsági műsora, a Kölyökidő is. Hogy mennyire tehetségesek papírrepülő hajtogatásban, és hogyan tudnak megbirkózni a mindent felforgató szerencsekerékkel a sztárvendégek, kiderül a Magyarország, szeretlek! vasárnap esti adásából!

Magyarország, szeretlek! – minden vasárnap 19:45-től a Dunán!

További olvasnivalók