Hajdú B. István közvetíti a szezon egyik legfontosabb mérkőzését az M4 Sporton

A Ferencvárosi TC és a Paksi FC csap össze a MOL Magyar Kupa döntőjében május 11-én 19:30-tól a Puskás Arénában. A mérkőzést az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon követhetik a nézők. A találkozó rangját mutatja, hogy a sportcsatorna az Arénában kialakított stúdióval, két helyszíni riporterrel és az egyik legrutinosabb kommentátorával, Hajdú B. Istvánnal készül az eseményre.

Kiemelt stábbal készül az M4 Sport a szezon egyik legfontosabb magyar labdarúgó-eseményére. Érdemes lesz már a találkozó előtt több mint egy órával a sportcsatornára kapcsolni. A mérkőzés előtti felvezető ugyanis már 18:15-től elindul a csatornán. Székely Dávid műsorvezetésével a Puskás Arénában kialakított stúdióból elemzik szakértőkkel a döntőt. Az M4 Sport két helyszíni riportere, Martí Zoltán és Farkas Márton a legfrissebb bennfentes információkat osztja meg a nézőkkel a két csapatról.

Fantasztikus hangulatra, gólgazdag mérkőzésre számíthatnak a nézők, hiszen az OTP Bank Liga idei kiírásának két leggólerősebb csapata találkozik a döntőben. Az FTC 58 gólt rúgott az eddigi szezonban, míg a Paks 73 gólnál tart. A két együttes támadójátéka garantálja a gólgazdag, szórakoztató mérkőzést. A fővárosiak eddig 23 alkalommal nyerték meg a Magyar Kupát, míg a Paks története első diadalára készül, győzelmükkel pedig sporttörténelmet is írnának. A bajnok FTC a kupagyőzelemmel tenné fel a koronát az idei szezonjára és egészen biztos, hogy több tízezer szurkolója kíséri a Puskás Arénába, hogy győzelem esetén a duplázást megünnepeljék.

Érdemes lesz tehát követni a szezon egyik legfontosabb mérkőzését az M4 Sporton!

MOL Magyar Kupa-döntő:

M4 Sport, m4sport.hu

05.11., szerda

19:30 Ferencvárosi TC – Paksi FC 

Videó ajánló

Olvasson tovább