Magyarország, szeretlek!

Kivételesen egy órával korábban kezdődik vasárnap a Magyarország, szeretlek!

A megszokotthoz képest kivételesen hamarabb, már 18:45-kor várja Pindroch Csaba, Vágó Bernadett és Miller Zoltán, valamint csapattagjaik a nézőket a Dunán. A sok zene és izgalmas játékok mellett a felhőtlen szórakozás ezúttal is garantált a Magyarország, szeretlek! vasárnapi adásában.

A vasárnapi Magyarország, szeretlek!-ben olyan játékosok erősítik mind a piros, mind a zöld csapatot, akik számára fontos a segítségnyújtás, az önkéntes munka. Május első felében ugyanis számos olyan világnapot ünneplünk, amelyek a bajba jutott emberek megsegítésére létre jött szervezetek munkájára irányítja a figyelmet. Május 4-én a tűzoltók, május 8-án a Vöröskereszt, míg 10-én a mentők napja van.

A vasárnapi adásban a pirosaknál az Önök kérték műsorvezetője, Bényi Ildikó, aki önkéntes véradó és 2006 óta a Magyar Vöröskereszt humanitárius jószolgálati követe, a sorozatszereplőből ápolói szakmára váltó Németh Franciska, és Tóth Tamás obezitológus orvos vetélkedik a Miller Zoltán vezette zöldekkel. Őket erősíti a közmédia meteorológusa, Molnár Csilla, aki önkéntes vérlovag is, Malek Andrea többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő, valamint Maksa Zoltán humorista, aki alapítója a Vércsepp a Vérellátásért Alapítványnak.

Magyarország, szeretlek! – május 8-án vasárnap, kivételesen 18:45-től a Dunán!
A korábbi adások 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

További olvasnivalók