Lendület az M4-en

Április 28-án, 14:55-kor az M4 Sport műsorán!
 

Az áprilisi Lendületben beszámolunk a diákolimpia döntőjéről, a Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékverseny és a Duna Aszfalt szuper csapatbajnokság történéseiről. Emellett egy bírói továbbképzést segítő kezdeményezésről és az új veszprémi tornacsarnokban folyó munkáról is szólunk. Az adás április 28-án, csütörtökön, 14:55 órakor kezdődik az M4 csatornán.

A nehéz nap rovatban a két év szünet után újra megrendezett Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyt láthatják, ahol 11 nemzet tornászai több korcsoportban mérték össze tudásukat. A kétnapos viadal első etapja ráadásul a Duna Aszfalt szuper csapatbajnokság első fordulója is volt egyben. Összeállításunkból kiderül: ki várja kedvezőbb pozícióból a folytatást. Az Ígéret földjében a szintén két év után megrendezett diákolimpia “A” kategóriás fináléjára látogattunk el, amelyet a Központi Tornacsarnokban tartottak meg. A Tökéletes mozdulatban a fiatalok tökéletes mozdulatait mutatjuk meg, amelyekkel a bírói továbbképzést segítik, mindezt oktató videókkal teszik a fiatalok hathatós közreműködésével.
Klubbemutónkban pedig Veszprémbe utaztunk, ahol a tornászok egy európai szintű új csarnokban készülhetnek, amely minden igényt kielégít.

Az adás április 28-án, csütörtökön 14:55 órakor kezdődik az M4 csatornán. Ismétlések: 04.29 M4 Sport 02:40; 05.03 M4 Sport 04:15.

Videó ajánló

Olvasson tovább