Magyarország, szeretlek!

Feladták a leckét a kötelező olvasmányok a hírességeknek

A könyveket ünneplik a Magyarország, szeretlek! következő adásának játékosai, akik között a közmédia műsorvezetői mellett Sohonyai Attila kortárs költő és Bánovits Vivianne színésznő is feltűnnek majd.

Vasárnap este új adással jelentkezik a Duna közkedvelt vetélkedője, amelyben ezúttal az irodalom és a könyvek játsszák a főszerepet. A feladványok között a Pál utcai fiúk című regény és az Abigél filmadaptációja is megjelenik majd, de a Tüskevár és az Egri csillagok örökérvényű történeteiről is számot kell adniuk a versenyzőknek.

Hogy miként vizsgázott magyar irodalomból a piros csapatban Vágó Bernadett vezette piros és a Miller Zoltán irányításával vetélkedő zöld csapat, vasárnap este kiderül a Dunán, ahol ezúttal is sztárparádé várja a nézőket. A pirosakat ezúttal Bánovits Vivianne színésznő, Bekker Dávid, a Petőfi Rádió műsorvezetője, valamint Csapó Dóra az M2 Petőfi TV műsorvezetője erősíti, míg a zöldeknél Sohonyai Attila kortárs költő, Horányi Juli énekesnő, továbbá Sipos Szilvia, az M5 szerkesztő-műsorvezetője gyűjtik a pontokat.

Magyarország, szeretlek! – minden vasárnap 19:45-től a Dunán!

A korábbi adások 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

További olvasnivalók