Magyarország, szeretlek!

Magyarország, szeretlek! – Sztárparádé a húsvéti adásban

Húsvét vasárnap sem maradnak a Duna nézői vetélkedő nélkül – ünnepi kiadással jelentkezik a Magyarország, szeretlek! De nemcsak a húsvéti nyúl és a locsolkodás játszik majd főszerepet az adásban, hanem a cirkusz is.
 

Minden évben április harmadik szombatján tartják a cirkuszművészet világnapját, ami 2022-ben éppen húsvét hétvégéjére esik. A Magyarország, szeretlek! ünnepi adásában így a hagyományok; a locsolkodás, a festett tojások és a húsvéti nyúl mellett a cirkusz lenyűgöző világa is megjelent a témák és a vendégek között is. Ungár Anikó a zöld csapat tagjaként bizonyít majd, hogy nemcsak a bűvészmutatványokhoz, hanem a különböző Magyarországhoz kapcsolódó témákhoz is remekül ért. A művésznő fia, Baronits Gábor színész pedig a piros csapatban ad majd számot tudásáról, ahol az M5 kulturális csatorna műsorvezetője, Kecskés Lilla mellett Kohánszky Roy versenyzik majd. De feltűnik még a zöldeknél Csanády Bernát légtornász, valamint az Ocho Macho együttes frontembere, Kirchknopf Gergő is, aki egy igazi cirkuszi produkcióval kápráztatja el a nézőket a Csináljuk a fesztivált! szombati adásában.

Hogy ezúttal melyik csapatnak sikerül a másik fölé kerekedni, az vasárnap este kiderül a Magyarország, szeretlek! következő adásában.

Magyarország, szeretlek! – húsvétvasárnapi adás – április 17-én, 19:45-től a Dunán!

A korábbi adások 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

További olvasnivalók