Élőben közvetíti az M4 Sport a 2022-es FINA vizes vb sorsolását

Célegyenesbe fordult a nyári vizes világbajnokság: április 12-én tartják a nyári, magyarországi rendezésű FINA vizes-vb sorsolását. A június 18. és július 3. között megrendezendő esemény sorsolását az M4 Sport kedden 18:45-től élőben közvetíti.
 

Az idei vizes világbajnokság sorsolását nemzetünk klasszis sportolói részvételével rendezik. Az eseményen részt vesz az olimpiai bajnok úszó Milák Kristóf, az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka és a világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes vízilabdázó, Vámos Márton.

Az első kalapból várjuk a sorsolást

A FINA már korábban elkészítette a Magyarországon sorra kerülő világbajnokság vízilabdatornájának kiemelését. A nemzeti válogatottunk az első kalapból várja a keddi sorsolást. A vízilabdatorna csoportmérkőzéseinek a budapesti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda nagymedencéje mellett Debrecen, Sopron és Szeged ad otthont. Mindegyik városban egy-egy férfi és női csoport küzdelmei zajlanak majd, ezért délutánonként két-két mérkőzést nézhetnek meg a szurkolók – kivéve a Margitszigetet, ahol a magyar férfi és női válogatott játszik majd. Az úszóviadallal való ütközést elkerülve, itt az első meccsek 19.30-kor kezdődnek, majd a mieink 21 órától kezdenek a medencében.

A víz összeköt

Az M4 Sport a nyári világbajnokságra A víz összeköt címmel kéthetente, csütörtökönként jelentkező magazinnal készül. Az esemény felvezetéseként válogatott sportolók avatják be a nézőket a felkészülésbe és a vb izgalmaiba. A harmadik rész április 14-én, 16 órától kerül a képernyőre.

A  vizes vb sorsolása – április 12-én, 18:45-től az M4 Sporton!      

A víz összeköt – április 14-én, 16:00-tól az M4 Sporton!       

Borítókép: (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Videó ajánló

Olvasson tovább