Magyarország, szeretlek!

Minden a feje tetejére állt a Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában

Bolondok napjához kapcsolódva a vidámságé volt a főszerep vasárnap a Duna vetélkedőjében.

Olyan magyar dalok és történetek szerepeltek a Magyarország, szeretlek! feladványai között, amelyek középpontjában a humor állt. A játék közben így visszaemlékezhettünk a legendás Hacsek és Sajó kabaréjeleneteire, a Csinibaba című film zenéjére, a Su-su bolondság és a V’Moto-Rock: El kell, hogy engedj! című dalára, de az is kiderült, ki volt Luxemburgi Zsigmond kedvenc udvari bolondja.

A bolondozás ellenére is komoly verseny folyt a győzelemért: a piros csapat szinte végig magabiztosan vezetett, de a mindent eldöntő Szerencsekerék ismét váratlan helyzeteket eredményezett. Az első pörgetésnél rögtön az egyik legmagasabb értéknél, a piros 50-esnél állt meg a kerék, ám egy másodperccel később átfordult a következő cikkelyre, így a zöldek kaptak plusz pontot.

Hogy ez elég volt-e a győzelemhez, az kiderül a Magyarország, szeretlek! április 3-i adásából, amelyben ezúttal Gaskó Balázs, Náray Erika, valamint ifj. Richter József mérte össze tudását Starub Dezsővel, Danics Dórával és Völgyesi Gabival.

Magyarország, szeretlek! – minden vasárnap 19:45-től a Dunán!

A korábbi adások 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

 

További olvasnivalók