×
Ridikül

Kirepült a szülői házból Kautzky Armand lánya

Elköltözött otthonról Lucia, Kautzky Armand kisebbik gyermeke. A 18 éves lány vágyott már az önállóságra, szülei pedig támogatták abban, hogy kipróbálja a különélést – mesélte a színművész-műsorvezető a Ridikül legutóbbi adásában.

Ahogyan a szakmájában, úgy a magánéletében is igyekszik mindig bölcs, megfontolt döntésre jutni Kautzky Armand. Bár mindkét gyermeke felnőtt már, időről időre tudatosítja bennük, hogy minden helyzetben számíthatnak rá és az édesanyjuk feltétlen szeretetére és segítségére. A Jászai Mari-díjas színművész fia már 20 éves, a lánya pedig 18 éves múlt. A Duna népszerű műsora, a Ridikül vendégeként úgy fogalmazott, Lucia mindig is koránérő típus volt, így nem érte a családot meglepetésként, hogy bejelentette, nagykorúságakor szeretne családjától különköltözni.

„Éppen 18 éves lett, amikor elmondta, szeretne önállóan élni, de az én döntésem volt, hogy ezt finanszírozom-e neki. Ebben az időben még csak látszat önállóságról beszélhetünk, mert bár egyedül süti magának a rántottát, a tojást hozzá én veszem meg. Még csak gimnazista, ezért nem tudna fenntartani egy önálló háztartást, de mégis úgy döntöttem, hogy ha megengedhetem, hogy segítem őt, próbáljuk ki. Nézzük meg, hogyan boldogul 18 és fél évesen. Kicsit azt is reméltem ettől, hogy a távolság és a hiány még szorosabbá fűzi majd a kettőnk kapcsolatát” – fogalmazott a műsorban Kautzky Armand, hozzátéve, hogy bár lányával korábban is bizalmas, jó viszonya volt, mégis megerősítette kapcsolatukat az, hogy támogatta őt.

A színművész fia egyelőre még a családi fészekben él, de ha úgy dönt, hogy kirepül, minden segítséget megadnak neki is. Az előadóművész szerint fontos, hogy a szülők felkészüljenek arra a pillanatra, amikor a gyerekek elhagyják a szülői házat, mert sokkoló tud lenni. Az érzelmi megrázkódtatás kezeléséről pszichológus szakértő is beszélt a Ridikül legutóbbi adásában. Kautzky Armandnak az segített, hogy új kihívásokat keresett: egyre többször rendez színdarabokat és elvállalta a Dunán a Család-barát magazin műsorvezetését is, és mindkettőt nagyon élvezi.

Ridikül – minden hétköznap 17 órától a Dunán!

A korábbi adások 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

 

További olvasnivalók