Különleges kisfilmmel ünnepli születésnapját a közmédia megújult időjárás-jelentése

Reviczky Gábor emlékezetes szerepei jelennek meg a közmédia születésnapi időjárás-jelentésben. Egy évvel ezelőtt láthatták először a nézők a megújult időjárás-jelentést, amelyben azóta a legmodernebb technika segítségével kerekedett már a stúdióban hol havazás, hóvihar, vagy nőtt ki az égig érő paszuly, és léptek a Holdra a meteorológusok.

Az elmúlt egy évben a közmédia nézői megszokhatták, hogy nemcsak a várható időjárásról kapnak pontos információt, de értesülhetnek az egyes napokhoz köthető jeles eseményekről, néphagyományokról igencsak látványos formában. Egy éve készül az időjárás-jelentés egy olyan modern stúdióba, amelyben a speciális technika segítéségével szinte bármi megjeleníthető.

Az évfordulóra készült különleges időjárás-jelentésben Reviczky Gábor ikonikus szerepei elevenednek meg. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész átlépi a tér, az idő és a valóság határait: utazása jelképesen a Magyar Nemzeti Múzeum lépcsőjéről indul, ahonnan egy évvel ezelőtt a megújult időjárás-jelentés is. A színművészt láthatják az MTVA által gyártott Kossuthkifli című filmsorozat szerepében, de feltűnik Gabenként az Üvegtigrisből, Fikászként a Zimmer Feriből, felidézi Balut A dzsungel könyvéből és több szinkronszerepét is.

A különleges videó alább megtekinthető:

Olvasson tovább