Magyarország, szeretlek!

Mindenhol Csináljuk a fesztivált!

Szívből szeretik Magyarországot, és egész Magyarország őket – a Csináljuk a fesztivált! zsűritagjai és fellépői vetélkedtek egymással a Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában.

A Duna grandiózus showműsora, a Csináljuk a fesztivált! előadói bebizonyították, hogy nemcsak a színpadon remekelnek, hanem hazánk történelmének és földrajzának is kiváló ismerői. A Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában a zöld csapat kapitányát, Miller Zoltánt – aki szintén fellép majd a műsorban – a zsűri egyik tagja, Balázs Klári, valamint két fellépő, Csonka András és Peter Schramek erősítették. A pirosaknál Vágó Bernadettet a szintén zsűritag Nagy Bogi, valamint Veréb Tamás és Galambos Dorina segítették a pontszerzésben.

Az adás rögtön egy dalfelismerő játékkal indult, a Csavard fel a szőnyeget! című Hungária slágerre azonnal táncra perdültek a játékosok: Miller Zoltán csapattársával Balázs Klárival, a műsorvezető, Pindroch Csaba a pirosakat vezető Vágó Bernadettel, míg Csonka András Galambos Dorinával vívott twistpárbajt. A folytatásban pedig olyan különlegességek is elhangoztak, mint az Oly jól csúszik ez a banánhéj kezdetű dal, valamint a Nem vagyok én apáca, amelyet leggyorsabban a legfiatalabb játékos, Nagy Bogi ismert fel.

Habár a két csapat fej-fej mellett haladt a vetélkedőben, a végén mindent eldöntött a szerencsekerék. Hogy ezúttal a zöld vagy a piros csapat nyerte meg a játékot, az kiderül a teljes adásból, mely újranézhető a Magyarország, szeretlek! Médiaklikk-oldalán.

Csináljuk a fesztivált! – március 19-től, szombatonként 19:35-től a Dunán!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Magyarország, szeretlek! 2022.03.13-i adás, fotó: Kaszner Nikolett
    [image] => //mediaklikk.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/03/Magyarország-szeretlek_foto_MTVA_Kaszner-Nikolett-36.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További olvasnivalók