Magyarország, szeretlek!

Alig ismert rá saját slágerére Rácz Gergő

Az elején még bizonytalan volt, hogy a saját szerzeményét hallja-e, de csakhamar felismerte a Mostantól című slágere dallamát Rácz Gergő, aki a Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában versenyzett.

A Duna népszerű vetélkedőjében, a Magyarország, szeretlek! vasárnapi adásában ismét sztárparádé fogadta a nézőket: ezúttal mind a hat meghívott vendég A Dal című műsorhoz kapcsolódott. A Vágó Bernadett vezette piros csapatban A Dal 2020 győztes dalának előadója, Rácz Gergő énekes-zeneszerző, Novodomszky Éva, a dalverseny egyik korábbi műsorvezetője, valamint Kardos-Horváth Janó, a Kaukázus énekese, A Dal 2021 győztes produkciójának énekes-zeneszerzője gyűjtötték a pontokat. Ellenfeleik, a zöldek csapatában pedig A Dal egykori versenyzője és az idei évad zsűritagja, Wolf Kati, A Dal-Kulissza műsorvezetője, Forró Bence, valamint a műsor korábbi zsűritagja, a Napoleon Boulvard énekesnője, Vincze Lilla voltak.

A Találd ki a dalt! játék első feladványában ismerős dallam csendült fel, de a szerzője mégis csak kisvártatva csodálkozott rá a saját slágerére. Rácz Gergő és Orsovai Reni közös dalát, a Mostantól című duettet különleges előadásban tolmácsolta a Magyarország, szeretlek! zenekara. A folytatásban pedig több olyan hazai szerzemény is felhangzott, amit A Dal című műsor tett híressé.

A Magyarország, szeretlek! idézett adása újranézhető a Médiaklikken, amelynek végén kiderül, ezúttal melyik csapat került ki győztesként.

További olvasnivalók