Családbarát munkahelyként díjazták az MTVA-t

Családbarát munkahelyként ismerte el Magyarország egyik legnagyobb médiavállalatát a Családbarát Magyarország Központ. Az elismeréssel díjazták, hogy a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap nemcsak a rádióban, televízióban és internetes felületein közvetíti a család szerepének fontosságát, hanem a napi működése során is képviseli ezt a szemléletet.

Az MTVA műsorkínálatában egyértelműen családbarát értékeket közvetít, a különböző televíziós és rádióadók mellett az online térben is olyan tartalmakat kínál, amelyek a szórakozáson túl a tradicionális családi értékek megőrzésére hívja fel a közönség figyelmét, minden korosztályt megszólítva. Az M2 gyerekcsatorna erőszak- és reklámmentes tartalmaiban, a Duna Család-barátban és az Almárium című szolgáltató magazinban egyaránt kifejezésre jut a családbarát szemlélet.

A médiavállalat ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy nemcsak a kommunikáció, hanem a működése során is érvényre juttassa a család jelentőségének elsőrendűségét. Papp Dániel, vezérigazgató elmondta, hogy az intézmény egyik legfontosabb credója, hogy a munkatársak a napi munkavégzés során egy nagy családként tekintsenek egymásra, segítsék és törődjenek egymással, akárcsak a családtagjaikkal, mert ez a támogató munkahelyi légkör alapja. Ez azért is fontos, mert a kihívásokkal teli mindennapokban csak a biztos alapokon nyugvó családi háttér nyújt megingathatatlan bázist, mint közösség és összetartó erő, amelyből motiváció meríthető, emellett a család egyben az egyéni teljesítmény fundamentuma is – tette hozzá Papp Dániel. Ennek megfelelően 2021-ben az MTVA az Év szavának választotta a „család” kifejezést, a család ugyanis – mint mondta – olyan örömforrás és védőbástya, amely évezredek óta az emberi társadalom alapja.

A Családbarát Magyarország Központ a családbarát munkahely kitüntetéssel azokat a proaktív vállalkozásokat ismeri el,  amelyek alkalmazkodnak a családos munkavállalók speciális élethelyzetéhez, egyben személyre szabott támogatást nyújtanak nekik.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/02/Családbarát_munkahely2_MTI_Máthé_Zoltán-935x1400.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább