×

Váratlan dolog történt Pindroch Csabával színpadra lépése előtt

Egy színpadi kellékként használt vérnyomásmérőnek köszönheti Pindroch Csaba, hogy kiderült, előadások előtt jócskán megemelkedik a pulzusa. A Családi kör új műsorvezetőjeként a Jászai Mari-díjas színművész arról is mesélt, hogyan doppingolja őt szakmájában a stressz.

Új műsorvezető párossal, Pindroch Csabával és feleségével, a szintén színművész Verebes Lindával folytatódik a Családi kör, a Duna vasárnaponként jelentkező, családi témákat körüljáró sorozata. A színészházaspár a legutóbbi adásban Veres Mónika énekesnővel arról beszélgetett, milyen reakciót vált ki belőle a stressz. A művészek egyetértettek abban, hogy mindig helyzet függő, hogyan hat rájuk egy-egy érzelmi kihívás, míg a magánéletben gyakran leblokkolnak, amikor jelentkezik egy aktuális probléma, addig a színpadra lépés pillanatai előtt jó energiává tudják alakítani az izgatottságot. Pindroch Csaba kezdő színészéveiből osztott meg egy történetet, amikor rájött, a lámpaláz nemcsak lelki, hanem fizikai tüneteket is produkál nála, csak nem vett róla tudomást.

„Főszerepet játszottam egy színdarabban és a kellékek között volt egy vérnyomásmérő. A takarásban, a darabbéli anyám, Molnár Piroska megmérte a vérnyomásomat, és azt láttam, hogy 195/110-es eredményt mutat a szerkezet. Nem akartam hinni a szememnek, azt hittem, elromlott. Piroska profi színészként elmosolyodott, neki nem volt ebben semmi meglepő, mert színpadi embereknél előfordul, hogy ilyen magas vérnyomást produkálnak” – mesélte a Családi kör műsorvezetője, akit Veres Mónika megerősített abban, hogy ő is tapasztalt már hasonlót. Felidézte, mikor az első koncertjét adta a koronavírus-járvány enyhülése után, olyan adrenalinsokkot kapott, hogy remegni kezdett a színpadon. Az énekesnő a folytatásban arról is beszélt, mennyivel bátrabban bánik az érzéseivel akkor, mikor mikrofonnal a kezében van a színpadon, miközben magánéletében gyakran leblokkol. A Családi kör idézett adása újranézhető a MédiaKlikken, ahol a korábbi adások is elérhetők 60 napig.

Fotó: MTVA / Családi kör

Családi kör – Pindroch Csabával és Verebes Lindával minden vasárnap, 18:45-től a Dunán!

Videó ajánló

Olvasson tovább