×

Lendület az M4-en

Január 27-én, 08:50-kor az M4 Sport műsorán!
 

Az idei esztendő első adásában felelevenítjük a 2021-es esztendő legfontosabb történéseit. A Lendület január 27-én, csütörtökön 15:00 órakor kezdődik az M4-csatornán.

Ászok ásza rovatunkban Berki Krisztián visszavonulása utáni, a Magyar Torna Szövetségben betöltött sportigazgatói szerepköréről mesél, majd felidézzük az újdonsült olimpiai bajnok ritmikus gimnasztikázó, Linoy Ashram budapesti látogatását. Az Ígéret földjében az utánpótlás-korosztály versenyeit mutatjuk be, a legkisebbektől kezdve a másodosztályon át egészen a kadet-ifi-serdülő korcsoportig, ráadásul az elit bajnokság történései is képernyőre kerülnek.
A Nehéz napban a hazai szervezésű nemzetközi viadalokat láthatják, a májusi Budapest Kupa mellett az akrobatikus tornászok nagy versenyét, a BIAC-ot, végül pedig a szombathelyi torna Grand Prix-et, ahol hagyományosan jól szerepeltek a magyar sportolók. Zárásként a Különvéleményben egy hazai és egy nemzetközi sportdiplomáciai sikert elevenítünk fel. A 2021-es esztendő közepén Dr. Magyar Zoltánt ismét megválasztották a MATSZ elnökének, így 2025-ig irányíthatja majd a szervezetet. Az év végén pedig Altorjai Sándort választották be a FIG Council-ba, amely a nemzetközi szövetség egyik legfontosabb döntéshozó szerve.

Az adás január 27-én, azaz most csütörtökön 15:00 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán. Ismétlés: január 28. 04:20 M4 Sport; január 31. 07:30 M4 Sport.

Videó ajánló

Olvasson tovább