×

Ütős zenék, látványos show és gálahangulat garantálja a lendületes óévbúcsúztatást

A közmédia szilveszteri műsorkínálatában nincs megállás, a hajnalig tartó bulik sorában csak egy kis időre, az éjféli koccintás idejére áll meg a sodró programok lendülete.
 

A Duna Televízió már délután elkezdi megalapozni a szilveszteri hangulatot, a 15 órakor kezdődő 2007-ben készült Különös Szilveszter című vidám, zenés óév búcsúztató műsorban kabaré, operett és világslágerekkel hangolódhatunk az éjféli koccintásra. A zenés alapozás után jöhet a humor, amelyről 19:45-től Fábry Sándor, majd rögtön utána a Bagi-Nacsa páros gondoskodik. Az év utolsó napjának utolsó órái igazi gálahangulatban telnek a Duna Televízión, ahol a nézők 22:10-től a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Gáláját láthatják, amelyben az operett- és musicalek slágerek mellett, ismert könnyűzenei dalok is elhangzanak, köztük a Különös szilveszter.  Az éjjel pedig itt nem ér véget, hiszen az új évet egy hatalmas házibulival indítja a csatorna. Az M5 kulturális csatorna ünnepi műsorai között a világhírű Cirque du Soleil 1998 óta műsoron lévő egyik legnépszerűbb, számtalan díjjal elismert produkcióját láthatják. Az „O” cím onnan ered, hogy ugyanígy ejtik a francia eau, azaz víz szót is, mely a darab a játékterét adja. A speciálisan az előadás igényeihez igazított Las Vegas-i Bellagio színházban, 1,5 millió gallon vízzel feltöltött medencében, akrobaták, szinkronúszók és búvárok közreműködésével jön létre a lélegzetelállító élmény. Az M2 Petőfi TV műsorai is szilveszteri kiadással jelentkeznek, az Akusztik Legendákban a Beatrice várja a nézőket 20:05-től. 22:20-tól az Én vagyok Te! zenészeivel lehet hangolódni az új évre. Egy maratoni koncerten újraélhetjük az első évad legizgalmasabb pillanatai. Vad gitárszólók, pörgős dallamok, mély érzelmek és koccintás a műsorvezetőkkel a szilveszteri műsorban.

A Petőfi Rádió is lendületes zenékkel várja hallgatóit szilveszterkor, amelynek legújabb elektronikus zenei mixműsora, a Petőfi Elektrik egy ünnepi különkiadással jelentkezik. December 31-én 18 órától másnap hajnalig a műsor rezidens DJ-i hozzák el az elmúlt év legnagyobb klub- és fesztiválzenéit, pörgetik a jobbnál jobb mixeket. Az ország elismert lemezlovasai és producerei az általuk képviselt stílusokból válogatnak, így lesz trap, hip-hop, rnb, disco, drum and bass, house, techno és future sounds is. Érkezik Yeromos, Izil, DJ Gozth, Ian Autorun, JumoDaddy, Peter Sharp, valamint Sanfranciscobeat & Gabor Kraft is saját zenei mixükkel.

Videó ajánló

Olvasson tovább