×

Sport 2021: Olimpikonok társaságában idézi fel 2021 legnagyobb sportpillanatait az M4 Sport

Először készít interjúkkal, stúdióbeszélgetésekkel színesített átfogó visszatekintő műsort az adott évről az M4 Sport. A december 29-én 19 órakor kezdődő Sport 2021-ben Petrovics-Mérei Andrea vendégei olyan olimpikonok lesznek, mint a Lőrincz testvérek, Nagy Viktor, vagy Tótka Sándor, akik a műsorban idézik fel pályafutásuk 2021-es meghatározó pillanatait.

Az M4 Sport ünnepi kínálatában 2021 meghatározó sporteseményeinek, meccseinek és futamainak ismétlése mellett egy extra adással is búcsúztatja az évet. A csatorna egy komplett másfél órás műsort szentel annak, hogy kiváló sportolóinkkal közösen foglalja össze az idei sporttörténeti mérföldköveket.

Van mire visszatekinteni, hiszen rengeteg kiemelkedő és történelmi magyar sportpillanat született 2021-ben. A december 29-én 19 órakor kezdődő Sport 2021-ben felidézik az olimpiai szerepléseket, a nyári labdarúgó Eb-t és 2021 legmeghatározóbb történéseit. A stúdióban a műsorvezető Petrovics-Mérei Andrea vendége lesz több olimpiai bajnok is, illetve olyan személyiségek, akiknek az idei év meghatározó volt a karrierjében. A Lőrincz testvérek és Tótka Sándor mellett Nagy Viktor élete utolsó olimpiájáról, a visszavonulás utáni érzéséről beszél.  Előre rögzített interjúkkal is készül a sportcsatorna, hiszen ezen a napon nem tud mindenki személyesen jelen lenni, így Szilágy Áron sem, aki azonban egy bejátszóban mesél a történelmi harmadik olimpiai bajnoki címének megszerzéséről és a tokiói eseményekről.

 

A Sport 2021 című műsort december 31-én 17:45-től megismétli az M4 Sport..

Sport 2021 – Az év legnagyobb sportpillanatai december 29-én 19 órától az M4 Sporton!

Videó ajánló

Olvasson tovább