×

Lendület az M4-en

December 30-án, 15:00-kor az M4 Sport műsorán!

Az év utolsó Lendületében az utánpótlás tornászok idei utolsó viadalai mellett sportdiplomáciai sikerről és az aerobikosok remek hangulatú “születésnapjáról” is beszámolunk. A Lendület december 30-án, csütörtökön 08:50 órától látható az M4 Sporton.

A Különvélemény rovatban a Magyar Torna Szövetség főtitkára, Altorjai Sándor értékeli a szövetség égisze alá tartozó szakágak idei évben nyújtott teljesítményét, emellett egy sportdiplomáciai sikerről is beszámol, hiszen ismét beválasztották a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) döntéseit meghozó szervezetbe, a FIG Councilba.
A nehéz napban a leány serdülő korosztály idei utolsó országos hazai versenyére látogattunk el, amelyet Jordanov Zoltán, az utánpótlásért felelős szakmai vezető a helyszínen tekintett meg, adásunkból az is kiderül, miért. Ászok ásza rovatunkban a fiú gyermek korosztály csapatbajnokságára látogattunk el, ahol a csapat mellett egyéni összetettben is hirdettek eredményt. Hogy ki győzött? Tartsanak velünk, és megtudják!
Az ígéret földjében a legkisebbek megmérettetésén jártunk. A zsebibabák őszi versenye a szó legszorosabb értelmében véve nem is igazán verseny, a kis tornászpalánták mégis kihozzák magukból a legtöbbet. Aerobikkal zárjuk az évet. A szakág a Magyar Kupa döntőjét egy nagyszabású ünnepséggel kötötte össze, hiszen a sportág hazai fennállásának 30. születésnapját ünnepelte decemberben.

 

A 2021-es esztendő idei utolsó adása, december 30-án, csütörtökön 08:50 órától látható, az M4 Sport csatornán.

 

Videó ajánló

Olvasson tovább