Ridikül

Karácsonyi lázban Balázs Andi, aki az egyedi ajándékok mestere

Mikor beköszönt a hideg, Balázs Andi máris elkezd készülődni a karácsonyra, amely a legeslegkedvesebb ünnepe. Bár volt, hogy párjával nem álltak túl jól anyagilag, ám a színésznő ekkor is megteremtette a karácsonyi hangulatot, bevetve végtelen kreativitását.
 

Születésnapjánál is jobban szereti a karácsonyt Balázs Andi, aki számolja a napokat szentestéig. Talán ez annak is köszönhető, hogy szülei rettenetesen vigyáztak arra, hogy minél tovább megtartsák őt a karácsony csodájában. „Gyerekkorom óta karácsonyimádó vagyok, békessége, nyugalma miatt, de még a nyűgjeit is szeretem. A készülődés nálam már akkor elkezdődik, mikor először sapkát, sálat kell húzni. A hideg idő beköszöntével sorra kerülnek elő a kis díszek, angyalkák” – mesélte az ünnepvárásról szóló Ridikül adásának vendégeként a színésznő. Ajándékozni is nagyon szeret, volt hogy 35 egyedi, személyre szabott, rizzsel töltött zoknihóembert készített, barátai pedig mind a mai napig őrzik e kézműves remekeket.

Balázs Andi azt is felidézte a műsorban, mikor pénz szűkében voltak párjával, akivel most töltik majd együtt 19. karácsonyukat. „Szerelmünk hajnalán egy darabig szerény anyagi körülmények között éltünk, nem volt pénzünk karácsonyfára, ám ekkor zöld polifoamból vágtam ki csíkokat, és az állólámpából csináltam karácsonyfát”.

A Ridikül karácsonyra hangoló ünnepi adásának vendégei Náray Erika színésznő, énekesnő, Szekeres Adrien énekesnő, dalszerző és Gájer Bálint énekes is megosztottak családi történeteket arról, náluk miként zajlik az ünnep, mi kerül az asztalra, Balázs Andi pedig egy vicces történetet is elmesélt, amely az ajándékozás pillanatában esett meg közte és szerelme között.

Az idézett adás IDE kattintva újranézhető!

Ridikül a Duna Televízió műsorán!

További olvasnivalók