×

Lendület az M4-en

November 25-én, 15:30-kor az M4 Sport műsorán!
 

Az novemberi Lendületben a felnőtt férfi és női tornászok csapatbajnokságai mellett a serdülő korosztállyal is foglalkozunk, továbbá egy igazi világsztár is a Lendület vendége volt. Az adás november 25-én, csütörtökön 15:30 órakor kezdődik az M4-csatornán.

 A nehéz nap ezúttal a felnőtt férfiakról szól, méghozzá a szuper csapatbajnokság második fordulójáról. Az első fordulót a GYAC nyerte meg, de hogy ki lett a végső győztes, adásunkból kiderül. A tökéletes mozdulatban Győrbe lendülünk tovább, ahol a hölgyek szuper csapatbajnokságának második etapjára került sor. A nők idei utolsó versenyén a világbajnokságot megjárt tornászok is részt vettek. Ígéret földje rovatunkban a serdülők elit bajnokságára látogattunk el, ahol a fiataloknak egy magasabb követelményrendszernek kellett megfelelni, hogy eredményesen vegyék fel a versenyt nemzetközi vetélytársaikkal.

Végezetül Ászok ásza rovatunkban a ritmikus gimnasztikáé a főszerep. Az izreaeli Linoy Ashram, a sportág újdonsült olimpiai bajnoka látogatott a magyar fővárosba, ahol sajtótájékoztatóval egybekötött közös bemutatót tartott Pigniczki Fannival, aki magyar ritmikus gimnasztikázóként 21 év után szerepelt újra az ötkarikás játékokon

 

Az adás november 25-én, azaz most csütörtökön 15:30 órakor kezdődik az M4 sportcsatornán.

Ismétlés: november 27. – szombat 02:55 M4 Sport; december 3. 03:35 M4 Sport.

Videó ajánló

Olvasson tovább