Újra nyit a Főmenü konyhája – jön a 2. évad a Dunán

A Főmenü szeptember 18-tól visszatér a képernyőre. Széll Tamás Michelin-csillagos séf új műsorvezetőtárssal, Böröcz Zsófiával készíti el az ínycsiklandó fogásokat. A Duna Televízió közkedvelt gasztroműsora a megszokott időpontban, szombatonként 17 órától lesz látható.

A Főmenü konyhájában az első évadhoz képest fontos változás, hogy a házigazda új társsal, Böröcz Zsófia gasztromentor vezeti a műsort, vele a közönség már találkozhatott az első évadban is. A második évad receptúráiban ezúttal hangsúlyosabb szerepet kapnak a könnyedebb alapanyagok, de továbbra is minden részben új és szemet gyönyörködtető ételekkel készülnek a házigazdák. A tematikában továbbra is kiemelt szerepe lesz egy-egy régió, illetve ország kultúrájának és helyi jellegzetességeik elkészítésének. A kínálatban – fagylaltok, sütemények, szörpök, hazai klasszikusok – valamennyi korosztály garantáltan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Az új évadban is szakértők érkeznek vendégségbe és kóstolják meg a finomabbnál finomabb falatokat, valamint személyes történeteikkel fűszerezik meg az adásokat. Így nemcsak a hazai és nemzetközi gasztronómiát ismerhetik meg a nézők, hanem annak jeles képviselőit is. A vendégszereplők között lesz Góg Angéla, Nyíri Szása, de lesz egy különleges epizód is, Szulló Szabinával. Sőt, vendégként érkezik Pikali Gerda, aki az új évad narrátoraként is végigkíséri majd az adásokat.

A könnyedén elsajátítható konyhai tippek és házilag elkészíthető receptek rendkívül népszerűvé tették az első évadot. Széll Tamás professzionális mozdulatsorai pedig az otthoni konyhában is kiválóan alkalmazhatók, így végig beavatottnak érezheti magát a néző is. „A Főmenü egy igényes, hasznos és edukatív, ugyanakkor szórakoztató gasztroműsor” – emelte ki a Michelin-csillagos séf. Az új műsorvezető társsal pedig új lendületet fognak kapni az adások is. A desszertek világában magabiztosan mozgó Böröcz Zsófia ígérete szerint könnyedebb és egészségtudatosabb ételek is asztalra kerülnek. Tamás és Zsófia bemutatják azokat a gasztro-trendeket, amelyek mostanában sok fiatalt foglalkoztatnak, nagyobb hangsúlyt kapnak a vegetáriánus ételek, illetve olyan fogásokkal készülnek, amelyek laktatóak és egészségesek egyaránt. Párosuk garancia a minőségre.

Érdemes lesz ezentúl is követni a Főmenü Facebook-, és weboldalát az extra tartalmakért, további különlegességekért, izgalmas receptekért.

Főmenü 2. évad – szeptember 18-tól szombatonként 17 órától a Dunán!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2021/09/20210831_Fomenu_1200x1200px.png
    [alignment] => aligncenter
)