×

Lendület: A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) közgyűlése

Június 31-én, 14:00-tól az M4 Sport+on!
 

A júliusi Lendületben beszámolunk többek között a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) közgyűléséről, ahol Dr. Magyar Zoltánt ismét elnöknek választották, továbbá az utánpótlás korosztály első félévének utolsó versenyeiről, illetve bemutatjuk a Győri AC-t is. A Lendület július 31-én, szombaton 14:00 órától látható, ezúttal az M4Sport+ csatornán.

A Különvélemény rovatban a MATSZ tisztújító közgyűlése áll a fókuszban, ahol a 10 éve regnáló kétszeres olimpiai bajnok Dr. Magyar Zoltánt egyhangúlag ismét elnöknek választották.
A Nehéz napban a lányok serdülő korosztályának Budapest- és vidékbajnokságán jártunk, valamint az ifi korosztály csapatbajnokságán, amelynek második fordulóját ősszel tartják.

Összeállításunkból kiderül, milyen sorrendben fordulnak a csapatok a záró etapra.

A tökéletes mozdulatban a fiúk gyermekbajnokságából adunk ízelítőt, ahol a fővárosi és vidéki klubok tornászainak tavasszal már három fordulót is rendeztek a Központi Tornacsarnokban, a legutóbbit ráadásul már nézők előtt.

Az Ígéret földje rovatban a MATSZ által a legfiatalabb tornászpalánták számára kiírt versenyre, a Zsebibaba névre keresztelt viadalra látogattunk el, amely nem is igazán verseny a szó klasszikus értelmében véve, hiszen itt tényleg a részvétel a fontos, és minden Zsebiba ajándékkal térhet haza.

Adásunkat lezáró, klubbemutató rovatunkban pedig a Rába partjára lendülünk, ahol a Győri AC tornaszakosztályát mutatjuk be.

A Lendület ezúttal az olimpia miatt szokatlan időpontban, július 31-én. szombaton délután 14:00 órától látható, méghozzá az M4 Sport+ csatornán (Duna televízió).
Ismétlés: augusztus 11. 04:15, M4 Sport.

Videó ajánló

Olvasson tovább