×
Kozma Orsi és férje elárulták tízéves házasságuk titkát

Kozma Orsi és férje elárulták tízéves házasságuk titkát

A kommunikáció, az őszinteség és alkalomadtán a humor is nagyon fontos egy-egy probléma megoldása során – ezt vallja Kozma Orsi énekesnő és férje, Benedek Tamás dobos. A Duna Televízió Családi kör című műsorának vendégeként a házaspár őszintén beszélt arról, miként zajlik családjukban a konfliktuskezelés.
 

A Duna Televízió Családi kör című műsorában a családon belüli vitás helyzetek kezelése volt a téma, Kozma Orsi és Benedek Tamás pedig őszintén vallott arról, hogy ők hogyan kezelik a problémás szituációkat a kapcsolatukban.

„Impulzív ember vagyok, egy-egy vitába beleviszem az érzelmeimet, ha dübörög az igazságérzetem, akkor pedig vehemensebb is tudok lenni, Tomi viszont szépen tudja csillapítani az indulatokat” – vallotta be Kozma Orsi, aki úgy érzi, tízéves házasságuk során rengeteget tanult férjétől. „Nálunk nem jellemző, hogy úgy fekszünk le este aludni, hogy ne beszéljük meg a problémát. Mindketten szeretjük kibeszélni, ami bánt minket, de nem úgy, hogy azzal megsértsük a másikat” – tette hozzá az énekesnő. Férje Benedek Tamás szerint nemcsak a párkapcsolatban, hanem a gyerekek nevelésében is fontos az őszinte kommunikáció, sőt náluk a humor is sokat tud segíteni.

Ikerlányaik most 8 évesek, de a művészházaspár elmondása alapján teljesen különböznek egymástól. „Anna, aki külsőre rám hasonlít, higgadtabb természetű, Sára viszont kiköpött Tomi, belsőre viszont az én temperamentumomat örökölte” – mesélte Kozma Orsi a Duna Televízió műsorában.
A Családi kör vasárnapi adása, amelyben a szakértő Geszvein Erika pszichológus hasznos családi és párkapcsolati konfliktuskezelési tanácsokat is adott, IDE kattintva nézhető vissza.

Családi kör – minden vasárnap 18.45-től a Duna Televízió műsorán!

További olvasnivalók