Lendület: Az utánpótlás-tornászok kerülnek a főszerepbe

Május 27-én, 15:25-től az M4 Sporton!
 

A májusi Lendületben az utánpótlás-tornászok kerülnek a főszerepbe, hiszen egyetlen versenyük sem maradt el idén a pandémia miatt, ez pedig Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) elnöke szerint nagy teljesítmény. A fiú és lány serdülő csapatbajnokságok mellett ellátogattunk a fiú ifik és kadetek országos szerbajnokságaira is. A Lendület május 27-én csütörtökön 15:25 órától látható az M4 csatornán.

A Különvéleményben a MATSZ elnöke, Dr. Magyar Zoltán a tavaszi versenyszezon kihívásairól számol be, valamint azokról a biztonsági intézkedésekről , amelyeket a szervezet meghozott annak érdekében, hogy 2021 első felében a lehető legbiztonságosabb körülmények között tarthassanak viadalokat.
Ászok ásza rovatunkban a fiú ifjúsági és kadet tornászok országos szerenkénti bajnokságán jártunk, ahol Závory Szilárd, Molnár Botond és Zámbori Zala nyújtott kiemelkedő teljesítményt. A Nehéz napban a sok izgalmat tartogató leány serdülő országos csapatbajnokság második fordulójára látogattunk, amelyen kilenc csapat vett részt, és a fővárosi Központi Tornacsarnokban tartották meg.
Zárásként az Ígéret földjében a féltávhoz érkezett a fiú serdülő haladó tornászok csapatbajnokságáról láthatnak egy rövid összeállítást, ahol több ígéretes tehetség is feltűnt.

A Lendület május 27-én csütörtökön 15:25 órától látható az M4 csatornán.
Ismétlés: május 28. 07:30.

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább