×

Lírai dallal jött ki a karanténból a Leander Kills

A Leander Kills frontembere, Köteles Leander csak ritkán ad interjút, most azonban új daluk kapcsán a Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorával kivételt tett. A zenész arról is mesélt a műsorvezetőnek, Kovács Dóra Eszternek, milyen mélypontokat élt át a karantén alatt.

Új videóklippel lepte meg rajongóit Köteles Leander. A népszerű rockzenész legújabb szerzeményét a karanténélmények ihlették és ezúttal rendhagyó helyszínen, egy templomban rögzítettek hozzá videóklipet.

„Korábban már volt egy fotózásunk a belváros közepén magasodó Jézus Szíve Jezsuita Templomban, és úgy gondoltuk, hogy ez a helyszín megfelelő lenne az új dalunk videóklipjéhez is. Elég gyorsan összeraktuk a koncepciót, ezúttal is a legjobb barátommal, Deák Martinával forgattunk” – kezdte a Leander Kills frontembere, Köteles Leander a Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorában.

A Magamnak hiányzom című dalt néhány hónappal ezelőtt, Balatonfüreden írta meg a gitáros-énekes dalszerző, de ezúttal nem a zenekartól megszokott zúzós, heavy metalos hangzással, hanem líraibb dallamvilággal lepték meg a rajongókat. A mély érzelmeket megjelenítő dalszövegben a bennünket körbe vevő elzártság, megfosztottság tapasztalatai jelennek meg, amelyek az utóbbi időben a zenészt is megviselték.

„Az első időszakban még lelkes és optimista voltam. Kicsit talán örültem is a kényszerpihenőnek, de a végére szétzuhantam. A harmadik hullám idején már úgy éreztem, elfogytam, ennek a következménye lett ez a dal. Szerencsére, most már jövünk kifelé, csütörtökön már online koncertet tartunk. Nagyon bízunk benne, hogy minél hamarabb a színpadra is visszatérhetünk” – vallott érzéseiről Köteles Leander.

A Leander Kills az elmúlt években nemcsak az ország legnagyobb koncerthelyszíneit töltötte meg telt házzal, többször megmérette magát A Dal színpadán is: 2017-ben az Élet, 2018-ban a Nem szól harang, 2019-ben pedig a Hazavágyom című dalukkal versenyeztek a közmédia dalválasztóműsorában.

Hétfőtől-szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Az Én Vagyok Itt! aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon és az M2 Petőfi TV Youtube csatornáján.

Videó ajánló

Olvasson tovább